Kiemelt ajánlatok

szállás börzsöny turistaház börzsönyben, kulcsosház börzsöny, szálláshely börzsöny olcsó

Tücsöktanya Vendégház
Szállás megnevezése:

Tücsöktanya Vendégház

Tájegység:

Őrség

Cím:

9982 Kétvölgy Fő u. 33.

Üzemeltető:

Kókai Károly

Telefon:

20/5961718, 94/436138

A szállás típusa:

falusi vendégház

Üzemel:

egész évben

Szálláshelyek száma:

5 családi szoba, 4 családi szoba, 2+4 apartman, 3+2 apartman

Víz:

házon belül, vezetékes hideg-meleg víz

Mosdási lehetőség:

fürdőszoba (zuhanyzó)

WC:

fürdőszobában minden szobához külön

Villany:

vezetékes 220 V

Fűtés:

központi és cserépkályha

Közös helyiség:

társalgó-könyvtár, étkező

Főzési lehetőség:

önellátás, felszerelt konyha, étkező a szobákhoz és az apartmanokban külön

Szállásdíj:

felnőtt: 3.500,-Ft/fő/éj (a kulcsoshaz.hu oldalról történő jelentkezés és min. 2 éj tartózkodás esetén, ágyneműhuzat és törölköző biztosítása nélkül)

Kedvezmény:

gyerek: 0-3 éves 600,-Ft/fő/éj, 3-14 éves 2.000,-Ft/fő/éj, diák/nyugdíjas: 3.000,-Ft/fő/éj, csoport: 14 fő felett 3.000,-Ft/fő/éj

Egyéb:

Őrségi Vendégházunkat családi vállalkozásként üzemeltetjük egész évben. Könyvtárszoba és társalgó segít a pihenés hasznos eltöltésében. Felszerelt konyhák, kellemes hangulatú étkező, tágas nappali, kényelmes apartmanok, vendégszobák, szobánként saját fürdőszoba, szabadtéri főzési, sütési lehetőség, kerékpár bérlési lehetőség (2 db férfi-női kerékpár), kirándulási, túrázási lehetőség, a közelben termálfürdők, tavi fürdési, horgászási lehetőség segíti a szabadidő kellemes eltöltését. Vendégeink a határok nyíltsága és közelsége miatt szomszédolhatnak Ausztriában és Szlovéniában is. Pihenjen a Vendvidéken ! A Tücsöktanya vendégházhoz tartozó területen és a környéken rétek, erdők váltogatják egymást, így már rögtön a megérkezés után egy rövid sétát lehet tenni a tiszta szubalpin klímájú levegőn . A vidék a szállástól kiindulva csillagtúra keretében bejárható, feltérképezhető. Mehetnek autóval, kerékpáron vagy gyalog, a célba érést kijelölt turistautak, hangulatos erdei autóutak biztosítják. Nincs olyan ember, aki itt ne találna magának kedvére való elfoglaltságot. Az épített környezet szerelmesei sok szép régi őrségi lakóházat, boronafalú pajtákat, csűröket, kerekes kutakat, útszéli kereszteket, templomokat, haranglábakat találnak. Felfedezhetik az őrségi szeres és vendvidéki szórt településszerkezet különbségeit, megcsodálhatják az Őrségben dolgozó fazekasok, kézművesek munkáit. Az ínyencek aperitifként megízlelhetik az illatos szilvapálinkát, megkóstolhatják a különböző fűszerezésű kecskesajtokat, elmerülhetnek a dödölle, a tejfölös vargányaleves, a füstölt sonka, a tökmagolajos babos káposzta vagy a házi rétesek ízvilágában. A természetbúvárok ritka, csak e vidékre jellemző növényekkel, állatokkal találkozhatnak. A falu és környéke az Őrségi Nemzeti Park szerves része, mely számos tanösvényen keresztül mutatja be az itteni élővilágot. A gombászok többek között vargányát, róka gombát (nyulicát), őzláb és galambgombát gyűjthetnek az őrségben. A vizek szerelmesei egy vadvízi evezés során kalandozhatnak a Rábán, megmártózhatnak valamelyik tóban, vagy belevethetik magukat a wellness világába három ország valamelyik élmény- és gyógyfürdőjében. A téli sportok kedvelői kitűnő szánkópályákat találhatnak a dombok között, de kicsit távolabb, kihasználva az itthoni olcsó szállást, könnyen elérhetik Ausztria, Szlovénia kedvelt sípályáit, havas kirándulóhelyeit is. A kerékpárosoknak is rengeteg élményt nyújt a vidék. Szelíd lankák és meredekebb lejtők váltogatják egymást. Hangulatos erdei utakon gurulva megismerkedhetnek a tájjal, egy-egy pihenő során elbeszélgethetnek a helyi emberekkel. Kerékpár bérlési lehetőségünk segítségével (2 db férfi-női kerékpár) azok is megtehetik ezt, akik nem hoznak saját kerékpárt. Szeretettel várjuk Vendégeinket egész évben !

Adatok frissítve:

2017.09.11.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!


Kiemelt ajánlatok

szállás, szálláshely, turistaház, turistaszállás

Címkék: szállás, kiadó faház, falusi szállás, falusi turizmus, falusi turismus szálláshelyek, ifjúsági szállás, ifjúsági tábor, kemping, kulcsosház, kiadó nyaraló, akciós szállás, panzió, kiadó parasztház, turistaház, turistaszálló, turistaszállás, üdülő, olcsó vendégház, olcsó szállás, erdei szállás, erdei szállások, falusi turizmus, erdei ház, faházas szállások.